In de voorgaande twee nieuwsbrieven hebben we een vakantiefoto aktie opgestart. De 5 leukste foto’s vindt u hierboven. Uit deze foto’s hebben we de foto van de heer en mevrouw Nouwens gekozen als beste vakantie-foto. Deze foto wordt beloond met de cheque van € 75,-.

De introductie van de nieuwe Ford Mustang op Circuit-park Zandvoort.

Er waren meer dan 500 Ford Mustang’s aanwezig, van jong tot oud. Ook een team van Ford P. van de Ven met genodigden was daarbij aanwezig.

Ford introduceert First Editions van nieuwe Focus

Medio december arriveert de nieuwe Ford Focus in Nederland. De nieuwste versie van de bestverkochte auto ter wereld heeft een fraai en gestroomlijnd ontwerp met het kenmerkende nieuwe Ford gezicht, een opnieuw ontworpen cockpit, vele nieuwe technologieën en nog efficiëntere motoren.

Ter introductie komt er een speciale First Edition


Controleer uw kentekenplaat.

Uw kentekenplaat is meer waard dan u denkt. U staat er niet alle dagen bij stil, maar voor sommigen is uw kentekenplaat een gewild item. Bijvoorbeeld om te tanken met uw kenteken zonder te betalen. Controleer zelf of u deze makkelijk kunt verwijderen. Mocht het niet goed vastzitten kom dan even langs.

Na de zomer het licht & zicht weer verbeteren

20% korting op ruitenwisserbladen. Zorg dat u het slechte weer voor bent.
 

Reserve lampenset v.a. €19,95 (excl. Xenon en Led-verlichting). Zorg dat u zichtbaar bent voor anderen.

Sterretje in de voorruit? Kom langs om dit te laten repareren. Voorkom doorscheuren van de ruit.

Neem contact met ons op ›

Zorg dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Voorkom dat u ongewenst voor verrassingen komt te staan. Controleer daarom de aanwezigheid en kwaliteit van de reserveband of de bandenreparatieset van uw auto.

Mocht uw bandenreparatieset incompleet zijn of de houdbaarbeidsdatum zijn verstreken, dan kunt u het beste even bij ons langskomen voor advies.

De occasion die niets meer te wensen overlaat

Ford Focus 1.6 EcoBoost Titanium. 

 

De Ford is van 2012 en heeft 45.000 km gereden. Zeer compleet uitgevoerd. U komt niets te kort in deze Ford Focus. Uiteraard kunt u altijd even komen proefrijden. 

  

Wilt u eerste weten wat uw auto waard is? Klik op bovenstaande button.


Bekijk de Ford Focus ›