VLOERMATTEN

Vloermatten dienen een cosmetisch-, maar zeker ook een veiligheidsbelang. Enerzijds beschermen ze de vloerbekleding tegen vuil en/of beschadiging, anderzijds dienen de matten van goede kwaliteit te zijn om te voorkomen dat de mat de pedaalbediening gaat hinderen. Daarom is het van belang dat u de originele Ford-vloermatten gebruikt!..

 • Standaard vloermatten

  Standaard vloermatten

  De standaard vloermatten zijn niet alleen ontworpen om te passen bij de interieurbekleding van uw auto, ze hebben ook de perfecte pasvorm en zijn van een robuuste kwaliteit.

 • Premium velours Vloermatten

  Premium velours Vloermatten

  De orginele velours vloermatten zijn vervaardigd met een dik tapijt van hoge kwaliteit waardoor uw interieur een nog luxueuzere uitstraling krijgt. Uiteraard hebben deze vloermatten ook een perfecte pasvorm en zijn ze in lijn met de interieurbekleding van uw auto.

 • All-weather vloermatten

  All-weather vloermatten

  De All-weather vloermatten zijn op maat gemaakt om perfect in uw auto te passen. Het elastische materiaal van synthetisch rubber beschermt het interieur effectief tegen vuil en vocht. De ideale accessoire voor in de winter!

 • Bagagematten

  De All-weather bagagematten zijn ontworpen om perfect in uw Ford te passen en de interieurbekleding goed te beschermen. Ze zijn gemaakt voor stevig gebruik en houden met hun opstaande randen de bagageruimte schoon en droog.

 • Bagagematten
 • Bumperbescherming

  Beschermt de achterbumper van uw auto tijdens het in- en uitladen. Voor de meeste modellen zijn er twee varianten beschikbaar. Een robuste RVS plaat of een onzichtbare, transparante versie.

  • Bagagematten Bagagematten
 • Kinderzitjes

  Vervoer uw meest waardevolle bezit met de kinderzitjes van de toonaangevende leverancier Britax-Römer. De meeste Britax-Römer kinderzitjes zijn uitgerust met ISOFIX. ISOFIX staat voor "International Standards Organization FIX". Het is de meest  actuele standaard voor het installeren van kinderstoelen in auto´s en is bedoeld om de installatie sneller, eenvoudiger en veiliger te maken. Alle nieuwe auto´s hebben tegenwoordig ISOFIX aansluitpunten, maar het is van belang dat de ISOFIX-stoel die u gebruikt hiervoor is goedgekeurd. Ons assortiment heeft zich bewezen in verschillende crash tests en alle stoelen hebben bekleding die u kunt verwijderen en wassen. Ga voor meer informatie naar www.ford-accessoires.nl

  • Bagagematten Bagagematten